"ik droom ervan om mensen te helpen zelf hun keuzes te maken en daarmee hun eigen toekomst te bepalen"


Een vreselijke gebeurtenis … van het ene op het andere moment is alles anders, ben je blij dat je nog leeft, maar staat de wereld stil. Eerste prioriteit is overleven en herstellen, vaak gevolgd door revalidatie. Ben je daarmee klaar … mag je naar huis en het weer zelf gaan proberen, maar waar begin je? Met het verwerken van je verlies, streven naar alles weer bij het oude te brengen of het stellen van nieuwe doelen?


’s Morgens, de dag na het ongeluk van mijn zoon, stond ik in het ziekenhuis voor het raam te kijken naar het langs razende verkeer. Alles ging door terwijl voor ons de wereld volledig stil stond. Maanden vechten met ups en downs volgden met als fantastisch resultaat dat we mijn zoon uiteindelijk weer mee naar huis mochten nemen om na lange tijd weer een ‘gewone’ thuissituatie te vormen. De start van een zoektocht …

 

Eens zei iemand tegen me, je moet rouwen om te kunnen accepteren. Deze raad kwam totaal niet aan en wekte alleen maar woede bij me op. Vechten om het maximale eruit te halen, dat was wat ik wilde. Ik heb de beperkingen en frustraties in het proces van mijn zoon zelf van dichtbij kunnen ervaren en denk dat ik als ervaringsdeskundige jou kan begeleiden met voldoende afstand om de rode draad te blijven volgen.


Het belangrijkste is denk ik de klik die we hebben. Natuurlijk ben ik coach om op een gestructureerde wijze samen met jouw de stip op de horizon (jouw persoonlijke doel) te zetten om vervolgens gezamenlijk de mogelijkheden te onderzoeken hoe er te komen.

 

Als persoon ben ik degene die rust uitstraalt, alle zaken naast elkaar weet te zetten en verbanden legt. Ik vind het prettig om een helpende hand te bieden, samen te zoeken naar jouw wensen en daarbij alle mogelijkheden mee te nemen op weg naar het realiseren van je droom.

 


06-51353192