top of page

Verlies of trauma

verandering begint bij jezelf

LRloeshuybers-7538_edited.jpg

Als je te maken hebt gehad met een verlies of trauma en op een andere manier naar de toekomst wil kijken …

Ik ben vader van 3 zoons, de middelste heeft toen hij 4 jaar was een ongeluk gehad met een hersenbloeding als gevolg, waardoor het leven van ons allemaal volledig is veranderd. We zijn als gezin gelukkig nog steeds met z’n 5en en hebben allemaal onze eigen verlies met een gemeenschappelijke traumatische ervaring. Ondanks dat we mijn middelste zoon zijn verloren zoals hij was, laat hij ons juist regelmatig zien dat zaken veel minder vanzelfsprekend zijn dan ze lijken en dat je blij kunt zijn met hele kleine dingen ...

Als er iets vreselijks gebeurt, ineens of misschien zag je het van veraf aankomen? De pijn en het verlies is er niet minder om en je vraagt je af hoe je hier ooit overheen komt. Ook hier is het overleven wat in eerste instantie volop aandacht krijgt. Je kunt ook even niet anders en het is moeilijk voor te stellen dat er een moment komt dat je weer de toekomst in durft te kijken.

Afhankelijk van het moment waarop we aan de slag gaan werken we aan de verwerking en acceptatie van het verlies en/of de traumatische ervaring. Hoe is jouw leven veranderd door alles wat er is gebeurd en wat is er nodig om weer de toekomst in te kijken. Misschien kun je je verdriet en verlies toch een plekje geven en met de leegte je leven weer oppakken. Er is veel gebeurd waardoor jouw kijk op het leven misschien anders is en we samen kunnen kijken om een nieuwe start te maken.

Free Consultation

wat klanten zeggen

“Frank is als coach eerlijk en scherp. Door continu kritische vragen te stellen heeft hij mij in staat gesteld een helder beeld te vormen van mijn belemmeringen. Gedurende het coachtraject heeft Frank mij geholpen een goed inzicht te krijgen  in mijn denken en handelen”

het begint met een KLIK

Gratis kennismaken?

Uiteraard maken we eerst kennis en kijken we of er een klik is. Voor een particulier traject is mijn tarief € 90. Er zijn ook mogelijkheden op basis van PGB en als er sprake is van letselschade worden de tarieven afgestemd met de belangenbehartiger. De kennismaking is gratis!

Contact

laat het me weten

Bedankt voor je bericht!

Contact
bottom of page