top of page

Persoonlijke groei

verandering begint bij jezelf

LRloeshuybers-7643_edited.jpg

Als je aan de slag wil met jezelf, jouw persoonlijke eigenschappen en zaken net even anders wil benaderen ...

Zelf heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt, toen ik na jaren lang ondernemen ontdekte dat de belangen van mijn bedrijf vóór mijn eigen belangen gingen. In de loop der jaren was ik steeds een beetje meer bij mezelf vandaan gegaan tot op het moment dat het echt niet meer goed voelde. Na een lange zoektocht, heb ik besloten voortaan heel dicht bij mezelf te blijven. Ook tijdens mijn opleiding heb ik op dit vlak veel input gehad en nu nog check ik regelmatig of dat wat ik doe goed voelt.


Mensen begeleiden op het gebied van balans tussen privé en werk, loopbaanvraagstukken, relationele problemen, stressklachten, etc. Zichzelf zo te laten ontwikkelen dat men persoonlijk groeit … dat is iets wat me bezig houdt.


Soms loop je in je leven gewoon tegen dingen aan die alsmaar weer lijken terug te keren (conflictsituaties waar je in vastloopt, geen keuzes kunnen maken, geen prioriteiten kunnen stellen, met iedereen rekening houden behalve jezelf). Het kost je veel energie en je merkt dat het je niet helpt om je doelen te bereiken. Je snapt dat het anders moet, maar je vraagt je af hoe.

Free Consultation

wat klanten zeggen

“Frank is als coach eerlijk en scherp. Door continu kritische vragen te stellen heeft hij mij in staat gesteld een helder beeld te vormen van mijn belemmeringen. Gedurende het coachtraject heeft Frank mij geholpen een goed inzicht te krijgen  in mijn denken en handelen”

het begint met een KLIK

Gratis kennismaken?

Uiteraard maken we eerst kennis en kijken we of er een klik is. Voor een particulier traject is mijn tarief € 90. Er zijn ook mogelijkheden op basis van PGB. De kennismaking is gratis!

Contact

laat het me weten

Bedankt voor je bericht!

Contact
bottom of page