top of page

Frank van Grieken

verandering begint bij jezelf

Free Consultation
LRloeshuybers-7660_edited.jpg

Zolang ik me kan herinneren ben ik al geboeid geweest door datgene wat mensen drijft. Na mijn afstuderen heb ik veel met jonge mensen gewerkt die hun weg zochten naar de toekomst. Ik vind het fijn om er te zijn voor mensen en zet graag mijn ervaringen en kwaliteiten in om enerzijds een spiegel voor te houden en anderzijds doelen te stellen, soms vanuit een nieuw vertrekpunt.

 

Als ondernemer bouwde ik jaren lang aan mijn toekomst, waarin de belangen van mijn bedrijf en de omgeving over het algemeen centraal stonden en misschien wel belangrijker leken dan mijn eigen ontwikkeling. Ergens kwam de vraag bij mij naar boven of ik alles uit mezelf haalde en kwam ik erachter dat ik best ver van mezelf was afgedreven.

Ondanks dat het leven loopt zoals het loopt en je niet altijd alles zelf kunt bepalen, is het goed om soms even stil te staan en je af te vragen of je nog steeds het juist pad bewandelt en waar het naartoe leidt. Onderweg neem je van alles mee en ben je ervan overtuigd dat je het ook echt nodig hebt. Naar jezelf kijken en durven twijfelen, maakt naast je kwaliteiten ook je uitdagingen zichtbaar.

De opleiding tot coach heeft mij, behalve alle vaardigheden, gebracht dat ik weer ben gaan dromen en opnieuw mijn stip op de horizon heb gezet. Ik wil mensen in beweging krijgen om, net als ik, de leiding te nemen in het proces naar de verandering waar je misschien zo naar verlangt. Coachen met als doel persoonlijke groei, het verwerken van verlies of trauma en weer verder na hersenletsel behoren tot mijn specialiteiten.

wat klanten zeggen

“Frank is als coach eerlijk en scherp. Door continu kritische vragen te stellen heeft hij mij in staat gesteld een helder beeld te vormen van mijn belemmeringen. Gedurende het coachtraject heeft Frank mij geholpen een goed inzicht te krijgen  in mijn denken en handelen”

het begint met een KLIK

Gratis kennismaken?

Uiteraard maken we eerst kennis en kijken we of er een klik is. Het tarief is afhankelijk van het traject wat we ingaan en de kennismaking is gratis!

Contact

laat het me weten

Bedankt voor je bericht!

Contact
bottom of page