top of page

Hersenletsel (NAH)

verandering begint bij jezelf

LRloeshuybers-7570_edited.jpg

Als je te maken hebt met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en weer verder wil met je leven …

’s Morgens, de dag na het ongeluk van mijn zoon, stond ik in het ziekenhuis voor het raam te kijken naar het langsrazende verkeer. Alles ging door terwijl voor ons de wereld volledig stil stond. Maanden vechten met ups en downs volgden met als fantastisch resultaat dat we mijn zoon uiteindelijk weer mee naar huis mochten nemen om na lange tijd weer een ‘gewone’ thuissituatie te vormen. De start van een zoektocht …

 

Na een trauma of soms ook door een spontane bloeding ontstaat er onherstelbare schade in je hersenen en heb je van het een op het andere moment NAH. In eerste instantie is het herstel het belangrijkste en krijgt alle focus, maar langzamerhand ontstaan er ook vragen over hoe nu verder.

 

Samen met jou en de direct betrokkenen werken we aan de verwerking en de acceptatie van alles wat er is gebeurd. Lukt het je om weer de toekomst in te kijken, dromen van dingen die je wil in je leven, uitgaande van jouw kracht? Door samen doelen te stellen en te kijken wat jij nodig hebt om je weer volwaardig te voelen, maken we de eerste stap(pen) in jouw toekomst en leer je zelf verder te gaan.

Free Consultation

wat klanten zeggen

“Frank is als coach eerlijk en scherp. Door continu kritische vragen te stellen heeft hij mij in staat gesteld een helder beeld te vormen van mijn belemmeringen. Gedurende het coachtraject heeft Frank mij geholpen een goed inzicht te krijgen  in mijn denken en handelen”

het begint met een KLIK

Gratis kennismaken?

Uiteraard maken we eerst kennis en kijken we of er een klik is. Is er sprake van letselschade, dan wordt er contact gezocht met de belangenbehartiger voor afstemming van de tarieven. Ook zijn er mogelijkheden om het PGB in te zetten. De kennismaking is gratis!

Contact

laat het me weten

Bedankt voor je bericht!

Contact
bottom of page