"ik droom ervan om mensen te helpen zelf hun keuzes te maken en daarmee hun eigen toekomst te bepalen"


Een vreselijk bericht …. je gelooft het niet maar het is waar. Geen weg terug, je kunt er alleen maar zijn voor degene die je zo lief hebt. Je doet alles om te helpen en steun te bieden, geen tijd om je eigen verdriet te verwerken. Machteloos toekijken tijdens het herstel en de revalidatie. Je wilt niets liever dan dat alles weer is zoals het was, maar wat kun je verwachten en waar begin je? Ga je je eigen verlies verwerken, blijf je vechten om alles weer bij het oude te brengen of stel je doelen en verwachtingen bij richting de toekomst?


Na het ongeluk van mijn zoon slaat de paniek toe. Eerst overleven op zoek naar een stabiele situatie, maar het hield niet op. De ene na de andere slechte mededeling en niets wat ik eraan kon doen. Overleven werd overgeven en streven naar het moment dat we hem weer mee naar huis mochten nemen om alles weer zo normaal mogelijk te laten zijn. Achteraf was dit pas het begin van de zoektocht.

 

Je moet ook aan jezelf denken was destijds het advies, jij hebt ook een verlies te verwerken. Op dat moment wilde ik er alleen maar voor mijn zoon zijn en had ik een enorme vechtlust om het maximale eruit te halen. Wat ik deed was mezelf volledig wegcijferen, zonder te weten wat te verwachten en blijven streven naar het beste voor mijn zoon. Als ervaringsdeskundige help ik je zoeken naar de balans tussen de belangen van degene die je lief hebt en die van jezelf.


Het belangrijkste is denk ik de klik die we hebben. Natuurlijk ben ik coach om op een gestructureerde wijze samen met jouw de stip op de horizon (jouw persoonlijke doel) te zetten om vervolgens gezamenlijk de mogelijkheden te onderzoeken hoe er te komen.


Als persoon ben ik degene die rust uitstraalt, alle zaken naast elkaar weet te zetten en verbanden legt. Ik vind het prettig om een helpende hand te bieden, samen te zoeken naar jouw wensen en daarbij alle mogelijkheden mee te nemen op weg naar het realiseren van je droom.


06-51353192